Rólunk

Kedves Utasaink!

Bár egy hosszú és nem könnyű időszak van mögöttünk, mi most és a továbbiakban is hittel és reménnyel köszöntjük valamennyi eddigi és jövendőbeli útitársunkat a Misszió Tours Utazási Iroda megújuló utazásait és új utazási szolgáltatásait bemutató honlapján, a misszioutazas.hu-n!
Nagy örömünkre szolgál, hogy széles körben bővíteni tudjuk ajánlatainkat.

Elsősorban BELFÖLDI egyéni és társas utakkal, városnézésekkel, nyaralóprogramokkal és ezekhez kapcsolódó SZÉP kártya beszámítási lehetőségekkel is várjuk Önöket!

Továbbá KÜLFÖLDI NYARALÁSOK, csoportos KULTURÁLIS utak, EGZOTIKUS utazások, távoli országok SZAKRÁLIS nevezetességeinek felkeresése, SZÁLLÁSFOGLALÁSOK is elérhetőek irodánkon keresztül. Ehhez a megújuláshoz szükségesnek tartottuk még egy honlap létrehozását, amely ezt az újszerű kínálatunkat tartalmazza.

TERMÉSZETESEN MEGMARADNAK és továbbra is fő tevékenységünket jelentik a népszerű Zarándoklatok és Zarándokvonatok, ezeket a már megszokott és bejáratott www.missziotours.hu oldalon találják meg ezután is!

Reméljük bővülő kínálatunkkal még inkább Önöknek tetsző programokat tudunk ajánlani, kapcsolódó kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal!

Szeretettel várjuk érdeklődésüket!

Misszió Tours Utazási Iroda munkatársai